Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 3/2012 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 3/2012

Vydáno: 30.5.2012
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 3/2012
OBSAH:
Tláskal, P., Hrstková, H., Schwartz, J., Fiala, J., Strosserová, A., Packová, A., Lepší, V., Baliková, M., Peterková, M.:
Výživové zvyklosti českých školních dětí 1. část: Výběr potravin a vitaminy
Míková, K.:
Hodnocení kvality slepičích konzumních vajec
Kopáček, J.:
Nevěřte mýtům o jogurtech
Dostálová, J., Doležal, M., Šípková, A.:
Složení mastných kyselin roztíratelných tuků, směsných roztíratelných tuků a másel na současném českém trhu
Kalač, P.:
Amygdalin, laetril a alternativní léčba rakoviny
Štundlová, D.:
Jablko nebo hruška, a co na to nové studie?

Výživová doporučení pro obyvatelstvo České republiky


Zpravodaj pro školní stravování - 3/2012
OBSAH:
Čas plný změn
Nabídka kurzů v roce 2012
Školní stravování v Německu
Svatební hostina Elišky Přemyslovny
Kurz příprava stravy v prevenci a léčbě chronických onemocnění na SZŠ a VOŠZ Brno
Je polévka grunt?
Reportáž ze semináře na ministerstvu školství
Odpověď k §119 školského zákona
Den boje proti dětské obezitě - 25.5.2011
Gelové nehty u kuchařek

Zdroj:  Společnost pro výživu

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018