Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek Časopis Výživa a potraviny - 2/2012 do kategorie

Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Aktuality > Aktuality

Časopis Výživa a potraviny - 2/2012

Vydáno: 13.3.2012
Tisk článku
Autor: Mgr. Jana Kubcová Beránková
Obsah časopisu Společnosti pro výživu s přílohou "Zpravodaj pro školní stravování".

Výživa a potraviny - 2/2012

OBSAH:
Talandová, M., Pospiech, M., Tremlová, B.:
Arašídová pomazánka pro vaše zdraví
Slyšová, K., Matějová, H.:
Výživa v prevenci nemocí oka – okna do duše
Štiková, O.:
Optimalizace spotřeby potravin pro zásobování obyvatel v případě krizových situací a ohrožení
Štajnochrová, S.:
Léčebná výživa při fenylketonurii
Boháčová, V.:
Průzkum jasně prokázal: Jíme špatné tuky
Kopec, K., Kalač, P.:
Zdravotní význam brukvovité zeleniny
Mlček, J., Kopec, K., Rop, O., Neugebauerová, J., Němcová, A., Vábková, J.:
Nutriční a senzorická jakost jedlých květů
Hýsková, M.:
Roztroušená skleróza a výživa


Zpravodaj pro školní stravování - 2/2012
OBSAH:
"Polévková vyhláška"
Novela vyhlášky o školním stravování
Zelenina po celý rok – zima
Hysterie kolem "polévkové" vyhlášky
Celorepubliková soutěž o Nejlepší oběd
Zdravá abeceda v prostorách školní jídelny
Víš, co jíš?
Program konference - Školní stravování 2012

Zdroj:  Společnost pro výživu


Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018