Bezpečnost potravin

Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR – pozvánka na odborné sympózium

Vydáno: 4. 5. 2018
Autor: PK ČR

Odborné sympozium se bude konat dne 1. června 2018 v Bratislavě.

Odborné sympózium „Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR“ se uskuteční dne 1. června 2018 v Bratislavě u příležitosti oslav 100. výročí vzniku Československé republiky.

Sympozium se koná pod záštitou místopředsedkyně vlády SR a ministryně zemědělství a rozvoje venkova Gabriely Matečné a za účasti zástupců státní správy, samosprávy, odborné veřejnosti z vědecko-výzkumných a vzdělávacích institucí včetně univerzit a také zástupců podnikatelské sféry České a Slovenské republiky. Sympozium proběhne ve formě kulatých stolů na téma legislativy a úřední kontroly a vědy, výzkumu a vzdělávání v oblasti bezpečnosti a kvality potravin v podmínkách SR a ČR ve vztahu ke stoleté historii.

Registrovat se lze nejpozději do 20. května 2018, program a přihlášku naleznete níže.

Zdroj: PK ČR