Bezpečnost potravin

Bezpečnější potraviny, lepší byznys

Vydáno: 9. 9. 2009
Autor:

Vzdělávací materiál pro odborné školy zaměřené na poskytování stravovacích služeb.

Úřad pro potraviny ve Velké Británii (Food Standards Agency, FSA) uveřejnil zprávu o tom, že je k dispozici zdroj informací, který může sloužit jako výukový materiál pro odborné školy zaměřené na poskytování stravovacích služeb. Pod názvem “Safer food, better business” (SFBB) ho sestavila Northampton Catering College a Highfield.co.uk.
SFBB je novátorský a praktický přístup k řízení bezpečnosti potravin u malých stravovacích a obchodních jednotek. Záměrem FSA je seznámit s tímto informačním zdrojem studenty v praktických kurzech tak, aby po nástupu do praxe již byli obeznámeni s problematikou managementu bezpečnosti potravin.
 
Přístup ke vzdělávacímu materiálu “SFBB”.
 
Zdroj: FSA