Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek 55. mezinárodní kongres pro vědu a technologii masa do kategorie

Nanotechnologie > Vlivy na zdraví - Archiv> Nanotechnologie> Vlivy na zdraví - Archiv
Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv > Technologie, technika, výzkum, odborné časopisy - Archiv> Potravinářství - Archiv
Akce zahraniční > Akce - Archiv> Akce zahraniční> Akce - Archiv

55. mezinárodní kongres pro vědu a technologii masa

Vydáno: 30.6.2009
Tisk článku
Autor: Ing. Alexandra Kvasničková
Uskuteční se v Kodani (Dánsko) ve dnech 16.–21. srpna 2009.


Dánský institut pro výzkum masa (DMRI) a Středisko pro zkoumání zdokonalených potravin (LMC) organizují 55. mezinárodní kongres zaměřený na vědu a technologii masa (ICoMST). Akce se uskuteční v Kodani ve dnech 16.–21. srpna 2009. Klíčovým tématem letošního ICoMST je “Maso – svalovina, zpracování a pokrmy”. Diskutovat se bude o nejnovějších výsledcích výzkumu, inovacích a vizích v oblasti vědy a technologie masa.
 
Předběžný program kongresu. Program bude rozdělen do následujících plenárních a paralelních sekcí:
 
Plenární sekce A: Hodnotový řetězec v produkci masa
Plenární sekce B: Biologie a biochemie svaloviny
Paralelní sekce 1: Růst a metabolismus
Paralelní sekce 2: Oxidace bílkovin
Plenární sekce C: Zpracovatelská technologie
Paralelní sekce 3: Robotika a kontrola výroby
Paralelní sekce 4: Výrobní technologie (“Nano in meat technology”)
Plenární sekce D: Bezpečnost potravin
Paralelní sekce 5: Hodnocení a management rizika – HACCP a hodnocení rizika
Paralelní sekce 6: Nová a nově se objevující rizika pro bezpečnost potravin – mikrobiální, chemická a fyzikální rizika (“Application of nano particles in the food industry and the attendant food safety issues”)
Plenární sekce E: Kvalita stravování – od genu po gastronomii
Paralelní sekce 7: Maso a gastronomie
Paralelní sekce 8: Mikrobiální a chemické kažení
Paralelní sekce 9: Maso ve výživě
Paralelní sekce 10: Pokrmy
Plenární sekce F: Zdraví a konzumace masa
Plenární sekce G: Hot topic – kastovat/nekastrovat
 
Více informací je k dispozici na www.icomst2009.dk
 
Zdroj: EFFoST
Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018