Bezpečnost potravin

50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2020

Vydáno: 9. 3. 2020
Autor: ČSCH

Symposium se bude konat ve dnech 25.-27. 5. 2020 ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem.

Dovolujeme si Vás pozvat na jubilejní 50. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2020, který se bude konat ve dnech 25.-27. 5. 2020 tradičně ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem. Úvodní blok přednášek bude zaměřen na téma „Kam kráčí výroba a hodnocení potravin?“

Další informace o organizaci a vědecké náplni symposia společně s Přihláškou k účasti a Přihláškou příspěvku naleznete na webové stránce www.czechfoodchem.cz. Zájemce o účast prosíme o “on-line“ vyplnění a odeslání formulářů Přihlášky k účasti – nejpozději do 30. dubna 2020 -a zájemce o aktivní účast také o vyplnění Přihlášky příspěvku nejpozději do 10. dubna 2020.

V brzké době Vám budou zaslány informace o přednáškách úvodního bloku a během dubna celý předběžný program.

Zdroj: http://www.czechfoodchem.cz/