Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA

Přidat článek 50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2020 do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

50. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2020

Vydáno: 9.3.2020
Tisk článku
Autor: ČSCH
Symposium se bude konat ve dnech 25.-27. 5. 2020 ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem.

Dovolujeme si Vás pozvat na jubilejní 50. ročník Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin CzechFoodChem 2020, který se bude konat ve dnech 25.-27. 5. 2020 tradičně ve Skalském Dvoře u Bystřice nad Pernštejnem. Úvodní blok přednášek bude zaměřen na téma „Kam kráčí výroba a hodnocení potravin?“

Další informace o organizaci a vědecké náplni symposia společně s Přihláškou k účasti a Přihláškou příspěvku naleznete na webové stránce www.czechfoodchem.cz. Zájemce o účast prosíme o “on-line“ vyplnění a odeslání formulářů Přihlášky k účasti - nejpozději do 30. dubna 2020 -a zájemce o aktivní účast také o vyplnění Přihlášky příspěvku nejpozději do 10. dubna 2020.

V brzké době Vám budou zaslány informace o přednáškách úvodního bloku a během dubna celý předběžný program.


Zdroj: http://www.czechfoodchem.cz/

 

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2018