Bezpečnost potravin

4. kongres o probiotikách, prebiotikách a nových potravinách

Vydáno: 16. 3. 2007
Autor: pospisilova

Uskuteční se v Římě ve dnech 16.–18. září 2007. Jsou k dispozici sborníky z předcházejících kongresů.

Ve dnech 16.–18. září 2007 se uskuteční v Římě (tálie) již 4. kongres zaměřený na probiotika, prebiotika a nové potraviny. Uvedený kongres se koná společně s XXX. Mezinárodním kongresem věnovaným mikrobiální ekologii a onemocnění (SOMED). Více informací o kongresu je na internetových stránkách www.probiotics-prebiotics-newfood.org.
 
K dispozici jsou sborníky z předcházejících dvou ročníků tohoto kongresu, a to:
* 3. kongres o probiotikách, prebiotikách a nových potravinách (Řím, 4.–6. září 2005)
sborník 2005 (pdf, 1,82 MB, 194 stran)
 
* 2. kongres o probiotikách, prebiotikách a nových potravinách (Řím, 7.–9. září 2003)
sborník 2003 (pdf, 4,05 MB, 419 stran)