Bezpečnost potravin

19. Sympozium Společnosti pro probiotika a prebiotika

Vydáno: 16. 1. 2025
Autor: Společnost pro probiotika a prebiotika

Společnost pro probiotika a prebiotika bude pořádat 8. dubna 2025 19. Sympozium. Během sympozia bude udělena cena za nejlepší původní vědeckou publikaci autorů do 35 let zaměřenou na střevní mikroorganismy, probiotika a prebiotika. Sympozium bude pořádáno bez kongresového poplatku. Na sympozium je nutné se včas registrovat, členství v SPP nezaručuje automatickou registraci na sympozium.

Vyzvaná přednáška:
Yeast Cell Wall Components as Prebiotics
prof. Anna Bzducha-Wróbel, DSc. (Faculty of Food Technology, Varšava):

Program 19: Sympozium bude ke stažení zde

Místo konání: Česká zemědělská univerzita v Praze, Suchdol, Kamýcká 129, aula ČZU (mapa zde)

Účast na sympoziu je možná:

Zdroj: Společnost pro probiotika a prebiotika