Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Knowledge Junction EFSA
Knowledge Junction EFSA
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách

Přidat článek 18 jednodenních webinářů PK ČR ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o. do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

18 jednodenních webinářů PK ČR ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o.

Vydáno: 30.7.2021
Tisk článku
Autor: PK ČR
První webinář na téma inovací a trendů v potravinářském průmyslu v reflexi na evropské strategie proběhne 14. září 2021.

Počínaje zářím letošního roku zrealizuje Potravinářská komora ČR v průběhu šesti měsíců ve spolupráci s Centrem zemědělsko-potravinářského výzkumu a inovací, s.r.o. celkem 18 jednodenních webinářů.

Akce organizované prostřednictvím firemní platformy MS TEAMS si kladou ambici seznámit podnikové manažery jakosti, kvality a dalších oddělení s inovacemi a trendy v potravinářském průmyslu, se systémy řízení bezpečnosti potravin, ale i s označením kvality a certifikace, a to vždy v reflexi na evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“.

První webinář na téma inovací a trendů v potravinářském průmyslu v reflexi na evropské strategie proběhne již 14. září 2021.

Dne 20. září 2021 se uskuteční webinář k systémům řízení bezpečnosti potravin v reflexi na evropské strategie.

Třetí serie webinářů představí svou první akcí dne 29. září 2021 klíčové aspekty k označení kvality a certifikace, a to rovněž s ohledem na dikce plynoucí z evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“.

 

S ohledem na pravidla finančního nástroje realizace akcí je každý webinář kapacitně omezen na 20 osob. Doporučujeme tedy registraci v co nejbližším termínu na adrese: stejnarova@foodnet.cz

 

Zdroj: PK ČR

Tyto stránky provozuje Ministerstvo zemědělství © 2021