Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 11
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)

Přidat článek Výběrové řízení EFSA: Sběr dat pro určení ekologických dat vhodných pro hodnocení rizik pro ptáky a savce do kategorie

Projekty k řešení > Projekty k řešení

Výběrové řízení EFSA: Sběr dat pro určení ekologických dat vhodných pro hodnocení rizik pro ptáky a savce

Vydáno: 13.8.2015
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Termín pro podání nabídek: 17. 9. 2015

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) otevírá výběrové řízení na řešení projektu "Data collection for the estimation of ecological data (specific focal species, time spent in the treated areas collecting food, composition of diet), residue level and residue decline of pesticides on food items to be used in risk assessment for birds and mammals (OC/EFSA/PRAS/2015/04)".

Podrobnosti k projektu naleznete na internetovém tržisti EU.

Zdroj: EFSA: Data collection for the estimation of ecological data (specific focal species, time spent in the treated areas collecting food, composition of diet), residue level and residue decline of pesticides on food items to be used in risk assessment