Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Týden vědy a techniky v NZM do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Týden vědy a techniky v NZM

Vydáno: 31.10.2018
Tisk článku
Autor: NZM
100 let české zemědělské vědy a techniky v Národním zemědělském muzeu.

V týdnu od 6. do 11. listopadu připravilo Národní zemědělské muzeum přednášky, konferenci, prezentace výzkumných ústavů i filmové projekce či kurz vaření.

> prezentace výzkumných ústavů

> přednášky

> kurz vaření

> Mezinárodní agrární historická konference 2018

> filmové projekce

> výstava Největší objev. Fenomén zemědělství ve 100 předmětech

> muzejní expozice

Interaktivní prezentace a přednášky výzkumných ústavů

Výzkumné ústavy, jejichž zřizovatelem je Ministerstvo zemědělství, vám poutavým způsobem přiblíží zemědělské vědy a výzkum včetně jejich aktérů za posledních 100 let. Pro návštěvníky budou připraveny interaktivní prezentace, přednášky, soutěže pro děti, pracovní listy, experimenty, ochutnávky a mnoho dalšího.

 

Zdroj: Národní zemědělské muzeum