Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Systém kritických bodů – HACCP – bezplatná přednáška do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Systém kritických bodů – HACCP – bezplatná přednáška

Vydáno: 8.3.2017
Tisk článku
Autor: HS hlavního města Prahy
Přednášku pořádá HSHMP ve čtvrtek 30. 3. 2017.





Ředitel Hygienické stanice hlavního města Prahy (dále jen „HSHMP“) si dovoluje pozvat všechny zájemce na bezplatnou přednášku na téma:  Systém kritických bodů – HACCP, kterou pořádá HSHMP ve čtvrtek 30. 3. 2017 od 13:00 hodin. Naši odborníci představí tento propracovaný systém kontroly a vysvětlí jeho hlavní zásady. Zájemci si například osvojí zásady správné výrobní praxe, dozví se jak bezchybně dodržovat osobní a provozní hygienu a také to, jak zabránit přenosu nejčastějších alimentárních onemocnění. Tedy takových, které vznikají pozřením kontaminované potraviny.  

Přednáška se koná ve velké zasedací místnosti HSHMP, v ulici Rytířská 404/12, Praha 1.  

V Praze 7. 3. 2017 
RNDr. Jan Jarolímek, MBA
ředitel