Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Školení BTSF v roce 2014 do kategorie

Pracovní skupina BTSF > Pracovní skupina BTSF
Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF v roce 2014

Vydáno: 31.3.2014
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam a termíny školení BTSF v roce 2014

V roce 2014 se konají tato školení

1.    Kontrola zdraví rostlin
2.    Ochrana rostlinných produktů (povolení a užívání)
3.    Nově vznikající rizika v oblasti zdraví rostlin
4.    HACCP
5.    Hygiena potravin v prvovýrobě
6.    Veterinární léčiva
7.    Hodnocení rizik
8.    Plán pro mimořádné situace a kontrola onemocnění zvířat
9.    Zdraví zvířat (včely, ZOO)
10.  Potravinářská aditiva
11.  Udržitelé používání přípravků na ochranu rostlin (pesticidů) - přesunuto na rok 2015
12.  Pravidla zdraví zvířat
13.  Krmivové právo
14.  Veterinární kontroly na hranicích - BIPs
15.  Vedlejší živočišné produkty - ABP
16.  Kontroly dovozu krmiv a potravin neživočišného původu - FNAO
17.  Mikrobiologická kritéria
18.  TRACES
19.  Systém auditu a vnitřní audit
20.  Systémy kvality - ekologické zemědělství a chráněná označení EU
21.  Složení potravin a informace o potravinách
22.  Vyšetření propuknutí alimentárních chorob
23.  Kontrola kontaminace potravin a krmiv
24.  Přesuny psů a koček pro komerční a nekomerční účely
25.  Zesílená podpora s ohledem na hygienické a fytosanitární záležitosti - přesunuto na rok 2015
26.  TSE
27.  Vysledovatelnost zvířat
28.  Podpora přehledu zpráv FVO
29.  Hygiena potravin a flexibilita
30.  Falšování potravin - nové vyšetřovací techniky k detekci falšování potravin a internetové obchodování s potravinami
31. 
RASFF
32.  Kontrola spermat, vajíček a embryí