Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Školení BTSF probíhající v roce 2015 do kategorie

Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF probíhající v roce 2015

Vydáno: 29.1.2015
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam a termíny školení BTSF v roce 2015

V roce 2015 se konají tato školení:

1.    Kontrola zdraví rostlin
2.    Nově vznikající rizika v oblasti zdraví rostlin
3.    HACCP
4.    Hygiena potravin v prvovýrobě
5.    Veterinární léčiva
6.    Hodnocení rizik
7.    Kontingenční plány (pro mimořádné situace) 
8.    Zdraví zvířat (včely, ZOO)
9.    Potravinářská aditiva
10.  Pravidla zdraví zvířat - AW
11.  Krmivové právo, kurz 1-právní předpisy, kurz 2-hygienická pravidla
12.  Veterinární kontroly na hranicích - BIPs
13.  Vedlejší živočišné produkty - ABP
14.  Kontroly dovozu krmiv a potravin neživočišného původu - FNAO
15.  Mikrobiologická kritéria
16.  TRACES
17.  Systém auditu a vnitřní audit
18.  Systémy kvality - ekologické zemědělství a chráněná označení EU 19.  Složení potravin a informace o potravinách
20. Vyšetření propuknutí alimentárních chorob
21.  Kontrola kontaminace potravin a krmiv
22.  Přesuny psů a koček pro komerční a nekomerční účely
23.  Podpora přehledu zpráv Potravinového a veterinárního úřadu (FVO Grange - workshopy pesticidyHACCPkontingenční plány, welfare na jatkách , mikrobiologická kritéria, rybí produkty, sledovatelnost masa po porážce

24.  TSE
25.  Identifikace, registrace a sledovatelnost zvířat
26.  Hygiena potravin a flexibilita
27.  Falšování potravin - nové vyšetřovací techniky k detekci falšování potravin a internetové obchodování s potravinami
28. 
 RASFF
29.  Kontrola spermat, vajíček a embryí 
30.  Zesílená podpora práva EU - workshopy

Nová školení v roce 2015 - 2016:
31.  Ochrana rostlinných produktů (udržitelné používání přípravků na ochranu rostlin - pestididy
32. Kontroly mechanizace na ochranu rostlin (postřiky)
33. Zoonózy/antimikrobiální odolnost
34. Procesy recyklace plastů - přesunuto na duben 2016