Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Školení BTSF 2013 do kategorie

Pracovní skupina BTSF > Pracovní skupina BTSF
Školení BTSF > Školení BTSF

Školení BTSF 2013

Vydáno: 29.11.2013
Tisk článku
Autor: Ing. Ivana Lepešková
Seznam školení BTSF v roce 2013

V roce 2013 se konají tato školení BTSF

1.    Kontrola zdraví rostlin
2.    Ochrana rostlinných produktů
3.    Plán pro mimořádné situace a kontrola onemocnění
4.    HACCP
5.    Hygiena potravin a kontroly
6.    Residua veterinárních léčiv
7.    Hodnocení rizik
8.    Materiály, které přicházejí do styku s potravinou - FCM
9.    Zdraví zvířat (včely, ZOO)
10.  Prevence zdraví zvířat (akvakultura)
11.  Potravinářská aditiva
12.  Nově se objevující onemocnění zvířat
13.  Welfare zvířat
14.  Krmivové právo
15.  Veterinární kontroly (BIPs) v přístavech /silnicích /železnicích
16.  Vedlejší živočišné produkty - ABP
17.  Potraviny a krmiva neživočišného původu
18.  Mikrobiologická kritéria
19.  TRACES
20.  Vnitřní audit
21.  Systémy kvality
22.  Složení potravin a informace o potravinách
23.  Vyšetření propuknutí alimentárních chorob
24.  Kontrola kontaminace potravin a krmiv
25.  Kontingenční plány
26.  Cestování se zvířaty (psi, kočky)
27.  Zesílená podpora s ohledem na hygienické a fytosanitární záležitosti