Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Seminář: Zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Seminář: Zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

Vydáno: 30.8.2017
Tisk článku
Autor: MZe
Seminář se uskuteční 5. září 2017 na ekofarmě Bílý Mrak u Týniště nad Orlicí.

PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců Vás zve na vzdělávací seminář finančně podporovaný Ministerstvem zemědělství z cyklu FINALIZACE BIOPRODUKCE A MOŽNOSTI JEJÍHO ODBYTU,

na téma: ZPRACOVÁNÍ OVOCE A ZELENINY - Základní požadavky a pravidla pro zpracování.

Datum: 5.9.2017, 9:00 – 16:00 
Místo konání: Ekofarma Bílý Mrak, Šachov 13, 517 21 Týniště nad Orlicí
Organizátor: PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců, z.s.
Cílová skupina: zemědělská veřejnost - konvenční i ekologičtí zemědělci

Přihlášky posílejte do 4. 9. 2017 na email: martina.cechova@pro-bio.cz nebo telefonicky na č.: 607 563 041.

Seminář je zdarma.
Více informací a program semináře naleznete v přiložené pozvánce.


Příloha
Pozvánka na seminář: Zpracování ovoce a zeleniny (JPG, 363 KB)


Zdroj: Ministerstvo zemědělství