Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Seminář - Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Seminář - Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty

Vydáno: 15.8.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
Seminář se koná 18. října 2018 ve Stráži pod Ralskem.

Pozvánka na seminář - Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (zkráceně KUSmem)

Česká technologická platforma pro potraviny a Česká membránová platforma si vás dovolují pozvat na třetí ročník semináře MEMPROPO 2018 v rámci projektu QJ 1510341 "Nové technologické postupy s využitím membránových procesů poskytující nové potravinářské produkty se zlepšenými nutričními a uživatelskými vlastnostmi (zkráceně KUSmem)".

Místo konání Membránové inovační centrum – MemBrain s.r.o., Pod Vinicí 87, 471 27 Stráž pod Ralskem.

Datum: 18. října 2018

Registrovat se můžete na:  https://docs.google.com/forms/d/e/
1FAIpQLScIiN6FHdev26WzTJlbpPPzV5tKknlUg8UQ7PZFaNgTFmSesg/viewform


Poplatek: 500 Kč, studenti bez poplatku.

Z32-Pozvánka_seminar_Mempropo_2018.pdf [634.32 KB]

 

Zdroj: PK ČR