Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Přednáška "Svět kávy" do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Přednáška "Svět kávy"

Vydáno: 22.11.2017
Tisk článku
Autor: ÚZEI
Odborná akce se koná 28. 11. 2017 v rámci potravinářských úterků.

 

Česká potravinářská společnost a Ústav zemědělské ekonomiky a informací, ve spolupráci s Českou technologickou platformou pro potraviny, zvou na odbornou přednášku Ing. Lenky Brzoňové na téma „Svět kávy“.

Závěrečný Potravinářský úterek roku 2017 bude věnován komoditě, bez které se již řada dospělých nedokáže obejít – kávě. Zájemci se dozví něco o její historii, pěstování a technologiích její výroby. Prezentace přispěje k lepší orientaci spotřebitelů v kvalitě kávy na našem současném trhu, řeč bude také o různých mýtech a fámách, které jsou s kávou spojovány.
Posluchači se dozvědí také to, jakým způsobem má probíhat správná příprava kávy.
Bližší informace a abstrakt akce zde.
Zdroj: ÚZEI