Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Pozvánka na TK - 5 let projektu Potraviny na pranýři do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Pozvánka na TK - 5 let projektu Potraviny na pranýři

Vydáno: 17.8.2017
Tisk článku
Autor: SZPI
Tisková konference se uskuteční dne 22. 8. 2017 v Praze.

Pozvánka na tiskovou konferenci SZPI a MZe
na téma 

„5 let projektu Potraviny na pranýři“


Čas a místo
:
22. 8. 2017, od 13.00 hodin, Ministerstvo zemědělství České republiky, Těšnov 65/17, Praha


Vystupující
:
Marian Jurečka, ministr zemědělství ČR
Martin Klanica, ústřední ředitel SZPI
                                               

Při příležitosti pěti let existence evropsky unikátního projektu informování spotřebitelů o zjištění nebezpečných, falšovaných a nejakostních potravin státní dozorovou organizací – Potraviny na pranýři – vyhodnotíme klíčové ukazatele projektu a seznámíme veřejnost s výsledky výzkumu vnímání a hodnocení Potravin na pranýři mezi spotřebiteli.


Účast prosím potvrďte a další informace získáte na uvedených kontaktech:
email: pavel.kopriva@szpi.gov.cz
tel.: 542 426 633


Zpracoval: Mgr. Pavel Kopřiva - tiskový mluvčí, tel.: +420 542 426 633  


Zdroj: SZPI