Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Pozvánka na semináře "Balení potravin a materiály pro styk s potravinami" do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Pozvánka na semináře "Balení potravin a materiály pro styk s potravinami"

Vydáno: 5.2.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
Semináře k problematice obalových systémů a materiálů přicházejících do styku s potravinami jak v oblasti legislativy, tak i norem.



Potravinářská komora ČR uspořádá v jarních měsících roku 2018 cyklus informačních seminářů pro zemědělce, potravináře a pracovníky výzkumných a vzdělávacích institucí činných v zemědělské a potravinářské oblasti týkající se problematiky materiálů a předmětů přicházejících do styku s potravinami.

Jedním z hlavních směrů inovací v potravinářském průmyslu je vývoj a implementace obalových systémů včetně hygienického designu. Nové poznatky vědy v oblasti rizikovosti složek používaných při výrobě materiálů určených pro styk s potravinami kladou i značná omezení v této oblasti a samotný systém kontroly se značně komplikuje a klade velký důraz na znalosti jeho uživatelů.

Účastníci informačních akcí získají ucelený pohled na problematiku obalových systémů a materiálů přicházejících do styku s potravinami jak v oblasti legislativy, tak i norem. Získají také znalosti z oblasti moderních technologií a s tím souvisejících požadavků na dodavatele obalových materiálů a balících systémů. 
 

Místa a termíny konání (čas vždy od 8:30 do 17:00 hod.):

 Liberec, Clarion Grandhotel Zlatý Lev, Gutenbergova 126/3, 460 01

5. dubna 2018

 Praha, Hotel ILF, Budějovická 15, Praha 4, 141 00

10. dubna 2018

 Plzeň, Hotel TREND, Kovářská 13a, 301 00

11. dubna 2018

 Pardubice, Hotel Zlatá štika, Štrossova 127, 530 03

17. dubna 2018

 České Budějovice, Clarion Congress Hotel, Pražská třída 14, 370 01

18. dubna 2018

 Ústí n. Labem, Hotel Vladimir, Masarykova 36, 400 01

24. dubna 2018

 Jihlava, Hotel Gustav Mahler, Křížová 4, 586 01

25. dubna 2018

 Hradec Králové, Hotel Nové Adalbertinum, Velké nám. 32, 500 00

10. května 2018

 Ostrava, Clarion Congress Hotel, Zkrácená 2703/84, 700 30

15. května 2018

 Brno, Hotel Slavia, Solniční 243/17, 602 00

16. května 2018

 

Na seminář je nutné se REGISTROVAT !     
Registrujte se na: ehlova@foodnet.cz  
Vyčkejte potvrzení registrace !


Pro více informací kontaktujte:

JUDr. Zdenka Ehlová

Potravinářská komora ČR, Počernická 96/272, 108 03 Praha 10 – Malešice

tel.: +420 296 411 193

mob.: +420 724 218 765

 

Zdroj: PK ČR