Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Pozvánka na seminář „Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů“ do kategorie

Aktuality > Aktuality
Odborné akce

Pozvánka na seminář „Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů“

Vydáno: 20.3.2018
Tisk článku
Autor: PK ČR
Seminář se koná ve středu 28. 3. 2018 v v budově Poslanecké sněmovny.

Foto: Shutterstock

Seminář
pořádaný Výborem pro zdravotnictví a Zemědělským výborem Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR pod záštitou předsedkyně Výboru pro zdravotnictví prof. MUDr. Věry Adámkové, CSc. a předsedy Zemědělského výboru Ing. Jaroslava Faltýnka, „Kvalita potravin a zdraví spotřebitelů“ se koná ve středu 28. března 2018 od 12.00 hodin  v budově Poslanecké sněmovny, Sněmovní 4, Praha 1 - Malá Strana, místnost č. 108 - sál Státních aktů.

Úvodní část:

- prof. MUDr. Věra Adámková, CSc., předsedkyně Výboru pro zdravotnictví

- Ing. Jaroslav Faltýnek, předseda Zemědělského výboru

- MUDr. Viera Šedivá, náměstkyně ministra zemědělství pro řízení sekce potravinářských výrob – Úřadu pro potraviny

- Mgr. Václav Pícl, náměstek ministra školství mládeže a tělovýchovy pro vzdělávání

- Ing. Miroslav Toman, CSc., prezident Potravinářské komory ČR 

 

Odborný panel (délka každého příspěvku maximálně 10 minut):

Mgr. Eva Gottvaldová, hlavní hygienička ČR a náměstkyně ministra zdravotnictví
- Výživa a pohyb v politikách podpory zdraví  

Mgr. Michal Kalman, Ph.D., Institut aktivního životního stylu, Fakulta tělesné kultury, Univerzita Palackého v Olomouci
- Děti, pohyb a stravování v letech 1994 – 2018: HBSC studie  

RNDr. Magdalena Hrabcová, Ph.D., Potravinářská komora ČR, předsedkyně Platformy pro reformulace při České technologické platformě pro potraviny
- Jak může potravinářský průmysl přispět?  

prof. MUDr. Věra Adámková, CSc., předsedkyně Výboru pro zdravotnictví
- Výživová doporučení a realita praxe  

doc. Ing. Aleš Rajchl, Ph.D., Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
- Vliv reformulací na kvalitu potravin  

Závěrečná diskuse.

Prosíme o potvrzení Vaší účasti na sekretariát Výboru pro zdravotnictví do 26. března 2018 na e-mail: vz@psp.cz nebo tel.: 257 17 33 46-48, 3352, kapacita zasedací místnosti je limitována, na pozdější přihlášky nebude brán zřetel.

Z12-POZVÁNKA_kvalita potravin_upravena.pdf [271.36 KB]

 

Zdroj: PK ČR