Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Mezinárodní školení pro bezpečnější potraviny do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Mezinárodní školení pro bezpečnější potraviny

Vydáno: 3.1.2018
Tisk článku
Autor: KM EFSA
1. kurz bezpečnosti potravin a řízení rizik pořádaný Spolkovým úřadem pro ochranu spotřebitele a bezpečnost potravin (BVL)

BVL poprvé nabízí pokročilý vzdělávací kurz na téma "Bezpečnost potravin a řízení rizik". Třídenní školení je určeno pro mezinárodní odborníky z oblasti bezpečnosti potravin a krmiv a řízení rizik. Experti BVL budou prezentovat základní principy bezpečnosti potravin a řízení rizik na národní a evropské úrovni.

Kromě teoretických znalostí bude během kurzu probíhat i praktická část. Účastníci navštíví provozovatele potravinářského podniku a dozví se o práci kontrolních orgánů v Německu.

První část kurzu BVL bude věnována úvodu k bezpečnosti potravin v Německu a v Evropské unii a také přehledu povolovacích postupů a jejich dopadů na řízení rizik. Druhá část bude věnována přehledu práce národních a evropských referenčních laboratoří a druhá krizovému řízení v Německu a Evropě.

Kromě kurzu a konkrétních aktuálních přednášek jsou všichni účastníci zváni na společnou večeři a mohou využít příležitosti pro vytvoření nových kontaktů i nových přátelství.

Požadavky na účastníky:

  • VŠ vzdělání v oboru biologie, chemie, lékařství, veterinárního lékařství nebo srovnatelné vědecké disciplíny
  • Práce v oblasti bezpečnosti potravin a komplexní odborné zkušenosti s bezpečností potravin a hodnocením rizik
  • Velmi dobrá znalost anglického jazyka (alespoň úroveň CAE nebo TOEFL®)

Uzávěrka přihlášek: 15. 2. 2018

Počet účastníků kurzu je omezen. Zájem o účast lze oznámit pomocí formuláře přihlášky, více informací naleznete v přiloženém letáku, nebo na adrese http://bit.ly/2CJba56.

V případě dalších dotazů kontaktujte prosím: its-food@bvl.bund.de

Zdroj: BVL: International Training for Safer Food