Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Konečný program konference EFSA 2018 je nyní k dispozici do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA
Aktuality > Aktuality

Konečný program konference EFSA 2018 je nyní k dispozici

Vydáno: 9.5.2018
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Vědecká konference EFSA se uskuteční v Parmě ve dnech 18. - 21. září 2018.

Evropský úřad pro bezpečnost potravin (EFSA) pořádá vědeckou konferenci s názvem „Věda, potraviny a společnost“ ve dnech 18. – 21. září v Parmě v Itálii. Nyní je k dispozici i konečný detailní program konference.

Program konference

První den přednášek bude zaměřen na oblasti, kde se věda potkává se společností: předávání hodnocení rizik v kontextu. Program prvního dne

Druhý den se bude mluvit o pokrocích ve vědě a jejich využití při hodnocení rizik. Bloky: Lidské zdraví, Výživa, Biologická nebezpečí, Životní prostředí.

Třetí den se budou v blocích probírat tato témata: Nakládání s důkazy,  Zapojení a komunikace s veřejností, Představení odborných znalostí budoucnosti, Pokroky ve vědeckém hodnocení rizik (Lidské zdraví).

Čtvrtý den bude probíhat plenární zasedání na téma jak udržet relevantní kvalitu potravin a bezpečnost potravin v měnícím se světě

 

Program je spolu s dalšími informacemi k nalezení na internetových stránkách konference: https://conference.efsa.europa.eu/

Registrace je otevřena až do 31. května. 
 
Předchozí informace o konferenci zde


Zdroj: EFSA