Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Čl. 36: Methodology development in risk assessment (GP/EFSA/AFSCO/2016/01) do kategorie

Projekty k řešení > Projekty k řešení

Čl. 36: Methodology development in risk assessment (GP/EFSA/AFSCO/2016/01)

Vydáno: 1.4.2016
Tisk článku
Autor: KM EFSA
Tematický grant EFSA

One of EFSA’s key areas is to support scientific cooperation in Europe and beyond, building on the scientific expertise of Member States, ensure that the scientific work carried out at national level is not duplicated at EU level, and stimulating Member States to contribute to consolidating the EU risk assessment community.

In the context of this call, the main objective is for projects to:

• boost scientific cooperation between EFSA and among Member States through the formation of consortia of national agencies from different EU countries with diverse technical capabilities and expertise,
• be of innovative nature, taking efforts of EFSA and other organisations (e.g. ECHA, EMA, EEA, FAO, WHO, OECD, EPPO, IPPC, ECVAM) into consideration, and
• ensure that the results of the project are transferable and their dissemination is sustainable, with the aim of further enhancing knowledge and competence sharing.

In particular, the action co-financed by this EFSA grant, to be awarded following the present call for proposals, shall develop and validate new methods/tools, making the best use of the scientific data available or generate new data, to be applied in a structured and transparent way for identifying emerging food risks, assessing the risk of mycotoxin mixtures in food and feed, and assessing the freedom of animal disease/infection.

The call for “methodology development in risk assessment” is divided into three different lots:
Lot 1: Methods and systems for the identification of emerging food risks
Lot 2: Integrated methodologies for the risk assessment of mycotoxin mixtures in food and feed
Lot 3: Output-based methods for the assessment of the freedom of animal disease/infection

Specifikaci výzvy naleznete v příloze.

Všechny dokumenty výzvy jsou dostupné na webu EFSA.

AKTUALIZACE: Upřesnění zadávacích podmínek na základě dotazů uchazečů jsou dostupná zde.

Zdroj: EFSA: Call for proposals: GP/EFSA/AFSCO/2016/01 - Methodology development in risk assessment