Bezpečnost potravin

Čl. 36: GP/EFSA/PRAS/2016/01: Databáze zpracovatelských technik a faktorů kompatibilních s klasifikačním systémem FoodEx2

Vydáno: 12. 9. 2016
Autor: benes

Termín pro podání nabídek: 7. listopadu 2016

Evropský úřad pro bezpečnost potravin vyzývá organizace spolupracující s EFSA podle čl. 36 k podání nabídek na řešení projektu „Database of processing techniques and processing factors compatible with the EFSA food classification and description system FoodEx2“.

Cíle projektu:

1) vytvoření přehledu zpracovatelských technik u zemědělských komodit
2) provázání těchto technik na klasifikační systém FoodEx2
3) sběr procesních faktorů

Veškeré informace jsou dostupné na webu EFSA.

Termín pro podání nabídek je 7. listopadu 2016.

Aktualizováno: Na výše uvedené webové adrese byla zveřejněna upřesnění zadání vycházející z dotazů uchazečů.

EFSA: Grants – apply for funding