Česky
Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství, Těšnov 65/17, Praha 1, 11000, tel.: 221 811 111, e-mail: info@mze.cz

Uživatelský přístup

 
 

Navštivte také

Předchozí reklama
Následující reklama
Počet záznamů: 12
Navštivte také: MZe ČR – Bezpečnost potravin
MZe ČR – Bezpečnost potravin
Navštivte také: Ministerstvo zdravotnictví ČR
Ministerstvo zdravotnictví ČR
Navštivte také: Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Státní zemědělská a potravinářská inspekce
Navštivte také: Státní veterinární správa ČR
Státní veterinární správa ČR
Navštivte také: Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Ústřední kontrolní a zkušební ústav zemědělský
Navštivte také: Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Evropský úřad pro bezpečnost potravin
Navštivte také: Státní zdravotní ústav
Státní zdravotní ústav
Navštivte také: Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Meziresortní komise pro řešení jódového deficitu
Navštivte také: Kancelář WHO v České republice
Kancelář WHO v České republice
Navštivte také: Evropská rada pro informace o potravinách
Evropská rada pro informace o potravinách
Navštivte také: Víš co jíš? (informace o výživě)
Víš co jíš? (informace o výživě)
Navštivte také: Food-safety scientists wanted
Food-safety scientists wanted

Přidat článek Chemická rizika v potravinovém řetězci do kategorie

Aktuality KM EFSA > Aktuality KM EFSA

Chemická rizika v potravinovém řetězci

Vydáno: 3.11.2017
Tisk článku
Autor: KM EFSA
13. symposium Vědeckého výboru AFSCA

Belgická agentura pro bezpečnost potravin pořádá v Bruselu, v pátek 24. 11. 2017 vědecké symposium pod názvem "Chemická rizika v potravinovém řetězci: výzvy pro hodnotitele a manažery rizik".

Diskutovány budou krátkodobé a dlouhodobé výzvy, které představují chemická rizika v potravinovém řetězci.

Registrace je možná on-line do 17. listopadu 2017 prostřednictvím webu AFSCA, kde také naleznete program symposia.

Zdroj: AFSCA: Chemical risks in the food chain: challenges for the risk assessor and the risk manager